dimarts, 9 de febrer del 2016

14 manualitats per al dia de San Valentín




“Els xicotets detalls són els que marquen la diferència”

El famós dia de l’amor i l’amistat està propet però, si encara no has pensat res, estàs a temps per a planejar què donar-li a eixa persona tan especial per a tu. No necessites gastar-te molts diners ni comprar alguna cosa material per a demostrar-li quant que la vols, l’amor està construït de detalls :-)

Per aquesta raó, hui al meu bloc vos duc una xicoteta recopilació de 14 manualitats per al dia de San Valentín (o per a qualsevol dia que necessites dir-li a una persona especial el que sents per ella). Totes elles estan pensades per a que, a més, pugueu fer-les amb companyia dels més menuts de la casa, ja que aquestes es poden regalar a un pare, mare, amic, iaio, iaia, i un llarg “etc”.

Tal i com vaig fer en l’entrada anterior, he dividit les manualitats en tres seccions des de les que podeu accedir (clicant damunt de la fotografia) a una carpeta per a visualitzar-les amb més detall.


Desdejuni romàntic

Manualitats

Tarjetes
I, per suposat, davant de qualsevol dubte relacionat amb aquestes manualitats i la seua elaboració sabeu que teniu total llibertat per a posar-vos en contacte amb mi i jo intentaré resoldre’l.

Dit açò, espere que vos haja agradat i servit aquesta publicació, ens veiem en la pròxima! ;-)


Besaetes.


_________________________________________________________________________________

14 manualidades para el día de San Valentín



“Los pequeños detalles son los que marcan la diferencia”

El famoso día del amor y la amistad está muy próximo pero, si todavía no has pensado nada, estás a tiempo para planear qué darle a esa persona tan especial para ti. No necesitas gastarte mucho dinero ni comprar algo material para demostrarle cuánto la quieres, el amor está construido de detalles :-)

Por esta razón, hoy en mi blog os traigo una pequeña recopilación de 14 manualidades para el día de San Valentín (o para cualquier día que necesitas decirle a una persona especial lo que sientes por ella). Todas ellas están pensadas para que, además, podáis hacerlas con compañía de los más pequeños de la casa, puesto que estas se pueden regalar a un padre, madre, amigo, abuelo, abuela, y un largo “etc”.

Tal y como hice en la entrada anterior, he dividido las manualidades en tres secciones desde las que podéis acceder (clicando encima de la fotografía) a una carpeta para visualizarlas con más detalle.

Y, por supuesto, ante cualquier duda relacionada con estas manualidades y su elaboración sabéis que tenéis total libertad para poneros en contacto conmigo y yo intentaré resolverla.

Dicho esto, espero que os haya gustado y servido esta publicación, ¡nos vemos en la próxima! ;-)

Besitos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada