divendres, 29 de gener del 2016

Recopilatori disfresses de Carnestoltes

Com tots bé sabreu, la setmana que ve es celebra el CARNESTOLTES, tant a les escoles com a nivell particular, una festa coneguda que es celebra a molts llocs del món: Venècia, Rio de Janeiro, Illes Canàries (entre els més coneguts). Però, cal dir que en cadascun dels països en els que aquesta festivitat es duu a terme solen celebrar-ho d’una manera característica. Ací en Espanya solem disfressar-nos per grups, parelles, individualment, amb la finalitat de passar una bona estona amb amics, família i companys.

Per aquesta raó, he pensat que seria una bona idea tirar una maneta a aquelles persones que encara no tinguen clar de què volen eixir, i també per a aquelles què no vullguen gastar-se massa diners. Per això, he organitzat un recopilatori de disfresses de temàtiques molt diverses, que podeu elaborar-les vosaltres mateixa a casa.



Per a facilitar-vos l'elecció d’una disfressa original, les he dividit en tres seccions (xiquets, majors i grups). Açò  no vol dir que un major no puga triar una de xiquet o a la inversa ;-) A més, clicant sobre el títol o la fotografia de cada secció podeu accedir a una carpeta on podreu observar totes les disfresses amb detall i descarregar-vos-les!

Ací teniu Manetes:












Espere que vos haja agradat aquesta xicoteta recopilació, i que vos haja servit per a agarrar bones idees!


Açò és tot per hui, i fins pronte ;-)


_________________________________________________________________________________

Recopilatorio disfraces de Carnaval


Cómo todos bien sabréis, la semana que viene se celebra el CARNAVAL, tanto en las escuelas como a nivel particular, una fiesta conocida que se celebra en muchos lugares del mundo: Venecia, Río de Janeiro, Islas Canarias (entre los más conocidos). Pero, hay que decir que en cada uno de los países en los que esta festividad se lleva a cabo suelen celebrarlo de una manera característica. Aquí en España solemos disfrazarnos por grupos, parejas, individualmente, con el fin de pasar un buen rato con amigos, familia y compañeros.

Por esta razón, he pensado que sería una buena idea echar una manita a aquellas personas que aún no tengan claro de que quieren salir, y también para aquellas que no quieran gastarse demasiado dinero. Por eso, he organizado un recopilatorio de disfraces de temáticas muy diversas, que podéis elaborarlas vosotros mismos a casa.

Para facilitaros la elección de un disfraz original, las he dividido en tres secciones (niños, mayores y grupos). Esto no quiere decir que un mayor no pueda elegir una de niño o a la inversa ;-) Además, clicando sobre el título o la fotografía de cada sección podéis acceder en una carpeta donde podréis observar todos los disfraces con detalle y ¡descargároslas!

Espero que os haya gustado esta pequeña recopilación, y que os haya servido para coger buenas ideas!

Esto es todo por hoy, y hasta pronto ;-)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada