dijous, 20 d’octubre del 2016

DIY: Punt de llibre personalitzat

Benvinguts de nou al meu bloc!!! Com ja sabeu, m’encanten les manualitats... i solc mostrar-vos per les meues xarxes socials tot el que faig, tant aquelles destinades als més xicotets com aquelles que nosaltres (els adults xD) podem fer per a decorar els nostres espais o per a fer un detallet. A mi aquestes últimes m’encanten i, de fet, la que hui vos duc la vaig fer per a regalar als meus companys de l’últim curs que fet quan aquest ha finalitzat. Es tracta d’un PUNT DE LLIBRE PERSONALITZAT :)



Jo vos duc una proposta però, òbviament, podeu deixar dur-vos per la vostra creativitat i inventar el vostre propi. Espere encaridament que vos agrade i que vos animeu a posar-ho en pràctica, ja que són molt fàcils de elaborar i vos entretindreu d’allò més bé!

COMENCEM!!!

Primer que res, hem de preparar els materials. Són molt fàcils d’aconseguir en qualsevol papereria especialitzada o (com sempre vos dic) en una tenda xinesa. Necessitarem:

  • Cartolina blanca (tallada segons la forma que més ens agrade, jo l’he tallat en forma de rectangle vertical)
  • Cartolines estampades
  • Troquelador de formes (jo he agarrat un de forma redona)
  • Pegament
  • Segells de lletres
  • Plastificadora (o en el seu defecte, paper de forrar llibres)
  • Tisores
  • Maquineta de fer forats
  • Llaç de colors


I una vegada ja disposem de tots aquests materials és hora de posar-se “mans a l’obra”!!!!

PASSOS A SEGUIR:

Pas 1: Amb les cartolines de colors, troquelar tants cercles com lletres tinga el nom de la persona a la que anem a regalar-li el punt de llibre.



Pas 2: Pegar els cercles de colors al nostre punt de llibre de cartolina blanca, en forma de “zig-zag”.


Pas 3: Estampar les lletres del nom del nostre amic als llocs en blanc que ens han quedat.

Pas 4: Una vegada ja tenim tots els punts de llibre amb els seus cercles i lletres, és hora de plastificar-los (com ja he dit abans, si no disposeu d’una plastificadora, podeu fer el mateix procediment fent servir paper de forrar llibres, el resultat és molt semblant).


Pas 5: Quan ja s’ha refredat la fulla plastificada, hem de retallar el contorn dels punts de llibre.


Pas 6: Seguidament, amb la maquineta de fer forats, foradarem l’extrem superior del punt de llibre (més o menys al centre d’aquest)


Pas 7: Per últim, agafarem un trocet de de llaç de colors i l’introduirem dins del foradet i li farem un nuc.


I...... ET VOILÀ!!! Ja tenim el nostre punt de llibre personalitzat i perfecte per a regalar a aquella persona amb la que vols tindre un detallet.



Espere que vos decidau a posar-ho en marxa, i que si és així m’ensenyeu el resultat, segur que vos queda la mar de bonic i amb el vostre toc particular.

Sense més, vos anime a que li pegueu una ulladeta a les demés publicacions del meu bloc, per si vos heu perdut alguna! I si el que vols és no perdre-te’n cap pots SUBCRIURE’T clicant ací o omplint el formulari que trobaràs al principi de la pàgina a la part dreta. Gràcies per la vostra confiança! :)

Que acabeu de tindre una meravellosa setmana, i que passeu un cap de setmana espectacular!!!

Fins prompte!!!

_________________________________________________________________________________

 DIY: Punto de libro personalizado


Bienvenidos de nuevo a mi blog!!! Como ya sabéis, me encantan las manualidades... y suelo mostraros por mis redes sociales todo el que hago, tanto aquellas destinadas a los más pequeños como aquellas que nosotros (los adultos xD) podemos hacer para decorar nuestros espacios o para hacer un pequeño detalle. A mí estas últimas me encantan y, de hecho, la que hoy os traigo la hice para regalar a mis compañeros del último curso que hecho cuando este ha finalizado. Se trata de un PUNTO DE LIBRO PERSONALIZADO :)

Yo os traigo una propuesta pero, ovbiamente, podéis dejar llevaros por vuestra creatividad e inventar el vuestro propio. Espero encarecidamente que os guste y que os animéis a ponerlo en práctica, puesto que son muy fáciles de elaborar y os entretendréis de lo lindo!

EMPEZAMOS!!!

Primero que nada, tenemos que preparar los materiales. Son muy fáciles de conseguir en cualquier papelería especializada o (cómo siempre os digo) en una tienda china. Necesitaremos:

  • Cartulina blanca (cortada según la forma que más nos guste, yo la he cortado en forma de rectángulo vertical)
  • Cartulinas estampadas
  • Troquelador de formas (yo he cogido uno de forma redonda)
  • Pegamento
  • Sellos de letras
  • Plastificadora (o en su defecto, papel de forrar libros)
  • Tijeras
  • Maquinilla de hacer agujeros
  • Lazo de colores


Y una vez ya disponemos de todos estos materiales es hora de ponerse “manos a la obra”!!!!

PASOS A SEGUIR:

Paso 1: Con las cartulinas de colores, troquelar tantos círculos como letras tenga el nombre de la persona a la que vamos a regalarle el punto de libro.

Paso 2: Pegar los círculos de colores en nuestro punto de libro de cartulina blanca, en forma de “zig-zag”.

Paso 3: Estampar las letras del nombre de nuestro amigo en los huecos en blanco que nos han quedado.

Paso 4: Una vez ya tenemos todos los puntos de libro con sus círculos y letras, es hora de plastificarlos (cómo ya he dicho antes, si no disponéis de una plastificadora, podéis hacer el mismo procedimiento usando papel de forrar libros, el resultado es muy parecido).

Paso 5: Cuando ya se ha enfriado la hoja plastificada, tenemos que recortar el contorno de los puntos de libro.

Paso 6: Seguidamente, con la maquinilla de hacer agujeros, agujerearemos el extremo superior del punto de libro (más o menos al centro de este)

Paso 7: Por último, cogeremos un trocito de de lazo de colores y lo introduciremos dentro del agujerito  y le haremos un nudo.

I...... ET VOILÀ!!! Ya tenemos nuestro punto de libro personalizado y perfecto para regalar a aquella persona con la que quieres tener un pequeño detalle.

Espero que os decidáis a ponerlo en marcha, y que si es así me enseñéis el resultado, seguro que os queda la mar de bonito y con vuestro toque particular.

Sin más, os animo a que le peguéis una vistazo a las demás publicaciones de mi blog, por si os habéis perdido alguna! Y si lo que quieres es no perderte ninguna puedes SUBCRIBIRTE clicando aquí o llenando el formulario que encontrarás al principio de la página en la parte derecha. Gracias por vuestra confianza! :)

Que acabéis de tener una maravillosa semana, y que paséis un fin de semana espectacular!!!


Hasta pronto!!!

2 comentaris:

  1. Tinc pendent adquirir segells de lletres! Quan el tingui ho provaré :)
    Gràcies!

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que són multiusos! A mi m'encanta inventar noves coses amb ells. Espere vore promte el teu resultat :)

      Besets jijij

      Elimina